kraanmachinisten

Kraanmachinisten

Bent u opzoek naar ervaren kraanmachinisten of zoekt u werk als kraanmachinist ? dan bent u bij ons aan het juisteĀ adres. Wij beschikken over ervaren machinisten voor verschillende de kranen.

Zoals:

Als u een kraanmachinist (uitzendkracht of ZZP’er) bent die nieuwe en uitdagende projecten niet uit de weg gaat? En u beschikt zelf niet de tijd om nieuwe opdrachten te zoeken? Of zoekt u een nieuwe baan als kraanmachinist? Dan kunnen wij u helpen om als machinist aan het werk te gaan!!

Onze kraanmachinisten die u kunt inhuren

Al onze kraanmachinisten zijn ervaren machinisten en en zijn allen in het bezit van de vereiste certificaten. Doordat wij al onze machinisten zelf screenen beschikken wij over zeer ervaren kraanmachinisten. Wij als Jacobsgroep bemiddelen tussen de ervaren kraanmachinist en bedrijven die een ervaren machinist zoeken om hun kranen kunnen bedienen.

Bij Jacobsgroep staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel en bezitten wij over verschillende certificaten zoals, VCU certifikaat, VCA, SIR, NBBU, SNA certificaten

jacobs kraanmachinisten

Als u meer informatie wilt hebben betreft het inhuren van een kraanmachinist of werken bij ons als een kraanmachinist kunt u contact met ons opnemen.

certificaat kraanmachinisten

 

Reacties gesloten