torenkraanmachinist

Wilt u een ervaren torenkraanmachinist in huren voor tijdelijk werk of voor een langere periode, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt een ervaren torenkraanmachinisten die meedenken en flexibel zijn. Bij Jacobs-kraanmachinisten hebben wij ervaren torenkraanmachinisten die beschikken of alle certificaten en natuurlijk is onze torenkraanmachinist in het bezit van VCA.  Ook is onze torenkraanmachinist flexibel en werken zij door heel Nederland. Onze torenkraanmachinisten krijgen regelmatig een vervolg cursus om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken . Dit zijn vervolg cursussen die over de torenkraan gaan, maar ook over de veiligheid van de kraanmachinist en zijn begeleiders.

torenkraan met een torenkraanmachinist

torenkraanmachinist  inhuren

Wilt u een torenkraanmachinist inhuren of bent u een kraanmachinist en wilt als ZZP-er werken als een kraanmachinist dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Jacobs-kraanmachinisten zijn altijd opzoek naar ervaren torenkraanmachinisten.

Een torenkraan wordt onder meer gebruikt in de bouwsector om zware lasten omhoog te hijsen of zware lasten omlaag te laten zakken. Torenkranen zijn gemonteerd op tijdelijke constructies die aan de grond bevestigd zijn. Ook zijn torenkranen gemonteerd op vrachtwagens. Deze mobiele torenkranen zijn zeer flexibel en op meerdere plaatsen in te zetten. Voor al deze kranen heeft u een ervaren kraanmachinist nodig en deze kunt u bij ons inhuren.

Wilt u hierover meer weten over het inhuren van een ervaren  torenkraanmachinist of wilt u werken als torenkraanmachinisten dan kunt u contact met ons opnemen.

certificaat torenkraanmachinist

 

Reacties gesloten